Välkommen till min hörna av världen!Här hoppas jag du hittar ett boktips eller två. Eller tre....eller jättemånga... Jag anser mig vara allslukare vad gäller böcker. Det blir mest romaner och deckare skulle jag säga, inte så mycket fakta. Kan bli fantasy också, det händer!

torsdag 28 maj 2015

Än klappar hjärtan, Helena von Zweibergk

Denna roman är uppenbarligen väldigt populär och har toppat olika bäst-säljarlistor i Sverige. Då blir man nyfiken, måste ju undersöka vad detta är.

Tre systrar i mogen ålder står i centrum. Perfekta, vackra Astrid, som fått allt trots att hon blev så sviken i unga år. Hennes son har blivit adopterad av hennes nye man Henrik och på ytan är allt frid och fröjd. Tills sonen Viktor tar studenten och ursprungspappan Michael vill ha kontakt igen. Astrid slungas tillbaka till känslorna från förr.

Sandra och hennes man Per driver en dansskola. Det är deras dröm, men nu har drömmen blivit till en mardröm istället och skulderna hopar sig.

Coola egensinniga Lena mår å ena sidan himmelskt bra. Hon har aldrig varit så förälskad och känslorna är besvarade. Å andra sidan är hon svårt sjuk. Det är något som äter upp henne inifrån.

Här går jag och tror att det är en feel-goodbok jag fått tag på, men inte riktigt. Detta handlar om komplexa relationer och det är väldigt sorgligt. Inte ska man tro att alla långa äktenskap är lyckliga inte. Sammantaget en väldigt bra bok som man fastnar i och blir väldigt berörd av. Läs!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar