Välkommen till min hörna av världen!Här hoppas jag du hittar ett boktips eller två. Eller tre....eller jättemånga... Jag anser mig vara allslukare vad gäller böcker. Det blir mest romaner och deckare skulle jag säga, inte så mycket fakta. Kan bli fantasy också, det händer!

söndag 29 januari 2017

Arvet efter dig, Jojo Moyes

Jojo Moyes har skrivit en uppföljare till fantastiska ”Livet efter dig”. För visst vill vi veta hur det gick för Louisa efter att Will gått bort.

Ja, jo, Lou försökte göra livet spännande och innehållsrikt. Hon åkte till Paris och försökte uppfylla sig själv. Det kändes sådär och hon åkte hem till England och till London istället. Tack vare Will har hon ärvt pengar till en lägenhet, men jobbet hon skaffar sig är inte så glamoröst. Hon står i en bar på flygplatsen och ser människor flyga bort och hem varje dag. Var detta allt?

Nej då. Livet bjuder på nya överraskningar. En överraskning heter Lily. Hon är 16 år och dyker en dag upp hos Lou och påstår att hon är Wills dotter. Will har aldrig vetat om hennes existens. Tänk om han hade tänkt annorlunda då?

Hur funkar det här då? ”Livet efter dig” var ju så underbar och gripande och det är förstås svårt att toppa den boken. Men det här är ok ändå. Det är mysigt att träffa Lou igen, för hon är så omtänksam och rolig. Önskar att hon vore min kompis! Och de nya förvecklingarna hon råkar ut för är intressanta och tänkvärda. Läs om du gillade den första!

1 kommentar:

  1. Jag älskade första boken och ser verkligen fram emot att läsa denna framöver.

    SvaraRadera